Tuesday, December 4, 2012

~cuak!..

assalamualaikum readers :)

dulu kan masa kamu-kamu nak bertunang ada rasa cam cuak x? takut ke?
takut perjalanan majlis cmne jadinya nanti..
persiapan dah lengkap ke..
nanti tetamu selesa ke..
huu..ada tak?

waa.... aku baru terasa yang amat sangat ni..:( biasa ke rasa2 macam ni?
ke sebab kita banyak berfikir?
lagi terpandang sticker counting days lagi cuak bila tulis entry ni.. hu..hu..hu...
cam tak lama lagi..
honestly tetiba rasa cuak sesangat. (+,+)
dan tetiba rasa tak prepare apa2 pun lagi.. ha ha ha

p/s : tatuttnye makcik..ui ui uiii..

12 comments:

A.N.A said...

x rasa cuak or takut pn tp rasa seronok nk tunang...hahaha..wlpn jodoh x panjang..

loytha'san said...

A.N.A : jodoh siapa xpanjang syg???

A.N.A said...

ana la jodoh x panjang ngn x tunang..huhuhu..tp dun worry la jodoh kita Allah dh tentu..let it be mcm kita rancang..nk betunang dgn org kita syg,mesti la seronok..jd jgn rasa cuak..

orked violet said...

cuak! a day before engagement Sya tdo koL 4 pg. mcm2 Sya pk

eh, 2beLom nk kawen nti kan..cmne La agak nye..hehehe

loytha'san said...

A.N.A : honestly memang tak sabar nak pegang title 'tunangan orang' hehehe.. malu i.. tu la..mula cam biasa je.. bila org2 asek tanya tu yang buat trus terpikir pasal majlis bertunang nanti.. tenx ana sharing ur feeling! :D

loytha'san said...

orked violet : betul3! setuju sangat ngan awak.. sy dah lah org lebelkan jenis rilex punya org.. tapi bila sendiri rasa cuak macam terkejut pulak. kalau nak kahwin nnt cmne la kan.. hihihii.. mau terus tak tidor malam..hahhaa

Chekgu Azrine said...

semoga dipermudahkan ye sis

loytha'san said...

Chekgu Azrine : tenkiu siss...lebiuu!! :D jgn lupa taw..

Shizan Syafik said...

ecece, aku hari tunang, lena je tido weh.. kuncinya planning cik loy.. jgn risau, nanti gelabah.. relax2 k.. senyum.. =)

loytha'san said...

cze: hehe...ngah belajar2 senyum la ni.. hahaha..mane xcuak yang.. yang sebaya ramai kahwin kita baru nak tunang.. hahaha.. rase macam nak terus kawin je.. hahhaha

s h a said...

dear...tamola smpai cmtu sekali.hehe.cube pk yg besh2.sha dl fikir seronok da selangkah ke hadapan.hehe.tp mase org duk bincang2 sebelum sarung cincin tu sha cuak sketla.hehe.tp banyak2 tarik nafas time tu.chill k. :)

loytha'san said...

sha : setuju dgn awk.. tu yg xcuak dh tu..hehe..