Wednesday, January 23, 2013

~beautiful date =)

assalamualaikum semua!!...:)

hari ni tarikh nya lawakan...>>>> 23.1.2013 <<< lawa laaa bagi i ni yang suka no. 1 dan no. 3..
haha :D lagi lawaaa lah sebab today is the day! SALARY DAY!! hahaha... siapa yang tak suka gaji masuk tuuuu mehh sini transfer kat acc i... hehehehhh...  *gedixx jew lebeyy =P

okay..... tarikh tu wat aku sedar diri sebenarnya... dah dekat ye loy...dekat dah ha....
takde rasa keinsafan ke nak sambung sediakan persiapan nak kahwin... sob3ss..
actually aku memang tengah menghadapi kekangan masa..
just imagine majlis akad nikah 23.3.2013 in shaa Allah..*dan awak sume bakal dijemput hadir ya!! nantikan... hehe :D daann... aku dah siapkan apa jee.. hukhuk...
tadi ada singgah blog mr.JUANINA terrtengokk wedding cheklidt dia... mak aihhhh... panjanggnyeee....
hahahhaha.....

tak ke rasa cuak tuuu....  "okay dengan ini mulai hari ini dan detik ini... sy loythasan akan bersambung memikirkan persiapan perkahwinan sy dan MR.F yang tidak lama lagi akan tiba.. in shaa Allah..semoga Allah memudahkan urusan kamii.. amin.." :)

so lepas subuh tadi nak tido teruss tak jadi padahal mata ngantux sesangat...atas tanggungjwb sebagai guru kelas yg berdedikasi aku bukakkan la jugak mata reply msg parents tanya pensel box anak dia hilang...wowowo.. lagi haru bila dah taip panjang2 rupa2nya creadit abes tak boleh nak send so carik la henset laen untuk type msg yang sama dan tekan button send. ah. (-_-) kenselkan je la waktu tido tu. sebab bila teringat hari ni gaji... dan bila teringat tarikh yang lawa tuuuu nak dekat dah event i terus gagahkan diri bayar2 apa yang perlu yang i dah book..

the photolicious : snap pic akad nikah + tranfer to acc membe utk kain english cotton. *sempat lagi tu! hish!

p/s : tengah2 cuak sebab tak cukup masa nak buat wedd preps + keje guru tahun 1 yang melambak2 +tengah type entry ni.. dapat msg dr wahsup from MR.F told me dat his flite this afternoon! alhamdulillah....
to MR.F "we have alot things to do do do do doo...."

10 comments:

fatehamohamed said...

huwawa..teha kahwin 16.3 ni pon rase \cam xgerak pape..aiyoo maaa..hahaha:p

cha said...

haha setuju bab gaji dh masuk tu hoyeahhh ^_^

loytha'san said...

fatehamohamed : kad awak dah siap okeyh! kuning lagi! sy baru g tempah last 2 weeks.. hohohoo..

loytha'san said...

cha : best kan! hehe :) boleh dah sambung joli yg xberkesempatan sblum ni..ngehheheh

Cik Nina said...

hehe dear... awk wedding kt mne? omaigod same date.. nnt leh kite share preps same2. hehe :)

cintabella said...

wedding date kita same :)
baru semalam tengok ada lagi 2 bulan..arinie dah 1 bulan lebih jee

loytha'san said...

cik nina : wedd kita nanti kat kuala kubu bharu... boleh sangat nak share preps together-gether..hehe :)

loytha'san said...

cintabella : orang kata tarikh tu cantik.. ehehe betulke? sy pada mulanya cari masa yg free je tak tengok tarikh pun. :)

s h a said...

Ouh...makin dekat kenduri kawan sha sorang ni.Hehe.Selamat membuat persediaan dear.Semoga segalanya berjalan lancar.Amin.Tarik nafas panjang2.Buat persediaan dengan tenang. ;)

loytha'san said...

haha...sha tenkiu.. tenang je baca komen sha.. :) persediaan buat bila hari sabtu ahad je dear.. tu pun kalau sabtu tu tak keje.huhu.. btw tenx tau! :D