Monday, December 3, 2012

~preview my cuttie card.. ;)

Assalamualaikum readers.. =)

personally nak invite uolls yang rajin singgah di belog *myne~  untuk hadir ke majlis pertunangan sy ;) 
details seperti yang tertera di bawah ya.. 

front page (^__^)
back page ;)
amacam? okey x card ni? hehe... 
saje mengade je post ni..tapi sy menjemput ni betul2 taw..tak tipu2. hahaha..

p/s : nama sebenar aku ada tertera di kad atas ya, belog ni nama timangan je guna. :P

6 comments:

orked violet said...

eh! mmg comeL La =)

s h a said...

Wahh...congratz dear.Kena save date ni.Kalo x sha lupe.Sha ni pelupa cket.Hehe.InsyaAllah xde aral sha sampai k.Semoga semuanya lancar k dear. :)

loytha'san said...

orked violet : hehe...tekiu! :)

loytha'san said...

s h a :tenx sha ! cuak taw ni..haaha..tak tahu ape la yang dah siap prepare! haha..amin2..semoga lancar! :)

Zila Zainal said...

wahh cantiknya kad. dasatnya awak tunang pun ada kad? bagus2. semoga berjalan lancar ye :)

loytha'san said...

Zila Zainal : :) my mum yang request senang die nak invite kwn2 dia katanya..:) btw, tenx zila atas doa awk:)