Friday, April 5, 2013

Best kahwin!

Assalamualaikum sume!!

 hai hai haii!! (^_____^)

aku dah kembali..hehehhe... dan kini dah jd ex-B2B lah..
dah boleh share pengalaman bermakna sepanjang nak merealisasikan hari yang bersejarah....
dan kini dah boleh tersenyum rianggg....
lalalalal.aa..

korang.... best kahwin! hikhik.
gedik tak? hakhak.
B2B luar sana yang masih sibuk nak cari tema, idea, pening dengan segala macam masalah... try to smile  hokay.
korang tak kan rasa tekanan ni lagi lepas kawin... yang penting lepas je akad nikah @ ijab kabul segala masalah tekanan korang akan hilang sekelip mata macam fuuuuuuhhhhhhhhhhh~~~~!..

so, hargai masa yang ada untuk sediakan apa yang terbaik buat majlis korang! :) good luck!

p/s : akan kembali lagi untuk review evertyhings yang aku dah janj for u guys (^__^).

13 comments:

Chekgu Azrine said...

ecewahhhhhh...mmg tersenyum.riang je akk nmpk..ngeee

Princess Feyqa said...

tahniah dear. best ye kahwin hihi :)

skrg tgh stress lah ni cri tema baju semua huhu dgn nak buat latihan industri lagi, dgn nk exam nti haha pnt jdi student b2b >.<

Shizan Syafik said...

selamat pengantin baru poloyyy.. sori sangat2 weh, tak dapat attend.. ada benda berlaku luar jangka.. soriii.. :(

Ummi Miqdad said...

hahahaha... Best kan!!!

loytha'san said...

chekgu azrine : hikhikhik.... tenkiu kongsi pengalaman sis! lebiu! :)

loytha'san said...

princess feyqa : haha... dats y sy kawin lepas belajar dear.. xmo serabotkan kepala + nak guna duit sendiri. utk awak... semoga dipermudahkan urusan majlis ya! :)

loytha'san said...

shizan syafik : ahhh!! denda! denda! dendaa jugakk!

Shizan Syafik said...

alaaa.. jgan la denda.. hukhukhuk.. :p

cha said...

tahniah welcome to the club u hee :D

s h a said...

loy dah jadi bini org...besh3.congratz dear. ;) semoga kekal bahagia smpai akhir hayat.ramainye kawan sha dah jdj ex b2b.

loytha'san said...

cha : tenx cha! :D hehe eksaited!

loytha'san said...

s h a : awk pun xlama lagi kan..hehehe. aamin... gdluck utk sha okay! :D

♥ Chacha said...

Congratzz! kahwin memang bestt kannn? hikhik