Thursday, July 26, 2012

~tadaaa.....!! (^^,)

assalamualaikum guys :)

lama sungguhla aku xupdate *myne~ ni kan...huuuu rindu pun ade kat bloggers yg len...:D
kalau perasan 3bulan lebeh dah ha xshare cerita pape ngan uolls.. sorry ya..
sangat xmenang tangan dibuatnya...ikotkan ni pon sampai xtido lepas sahur sengaja nak bagi *myne~ berwajah baru..:))
lepasni..aku cuba curik2 masa ye..:) suka baca blog kengkawan yg rajin update...salutt la same uolls~! :)
so...
dipendekkan cerita macam3 yg telah berlaku sepanjang 3bulan lbey aku menyepi dari dunia bloggers..ada yang nak tahu ke? :P
antaranya......:

1. alhamdulillah..syukur sangat2.. bulan lepas n bulan ni family aku baru saje dikurniakan baby boy n baby gurl! :)..aku sgt excited! ape tah lagi atuk ngan nenek die..hehe

2.  bila ada berita kelahiran semestinya ada berita kematian... arwah ayah abang angkat aku baru kembali ke rahmatullah...sedar xsedar sbulan lebeh dah dia pergi meninggalkan kami.. aku sedih bagi pihak dia..dia apetah lagi..hanya bacaan surah al-Quran yang mampu aku hadiahkan buat arwah..semoga arwah Kamaru al-Salam ditempatkan bersama org2 yang beriman..Al-fatihah..

3. ramai kawan rapat aku yg dah bertunang!!..haha... aku bila lagi? *korang tak payah tanya la aku dah tanya diri aku awal2...:P hahahhaa.....

4. sempena hari ini hari ke-5 ramadan 1433, antara bulan Allah yang memberi makna yang amat mendalam pada diri aku tahun ni...aku rasa sangat bersyukur ke hadrat Ilahi... kerana ketenangan inilah yang aku cari sepanjang hidup membujang... Alhamdulillah..:D

5. apa lagi ek....cukup kot setakat ni untuk hari ni..hehe.. jumpa lagi..:))

p/s : SELAMAT BERIBADAT uolls...:) SELAMAT BERPUASA< BERSAHUR<BERBUKA<BERTERAWIH! :D

8 comments:

Miss Sunshine said...

kite nak tanya jugak...
bile loy nak kahwin...?
hehe. =)

loytha'san said...

insyaAllah...ngah pelan2 kayuh la ni mommy to be oii..hehe :) nnt datang tauu... hana due bila?

Miss Sunshine said...

due bulan 9 september.. =)

cik puan husna said...

Pergh.. lama betul mamaloy tak update blog.. kami sntiasa doakan ko cepat2 kawin.. aminn.. slamaT berpuasa my dear..: ))

Chekgu Azrine said...

Lps ni kena rajin up entry k..

loytha'san said...

cik puan husna..tenkiu darl:) berdebar pulak.hahahha

loytha'san said...

chekgu azrine~ kena rajin macam akak lepas ni!..iyahh! tenx sis:)

loytha'san said...

xlama dah bulan 9....jeng..jeng...jeng.....:D sy pulak nebes! :P