Wednesday, October 31, 2012

~yang mana satu ya?

assalamualaikum guys :)

bertuah betul ada kawan bloggers ni.. hehe :)
boleh share opinion n feelings gtu.. (^___^) kan? kan?
ni kes semalam2 n sebelum nya la ni... xabes2 aku belek blog orang..

camni.. hari tu aku dah decide nak pakai fresh flowers utk bunga pegang masa bertunang nanti..
tapi kan tetiba malam tadi nak tidur datang idea jahat...
toing! toingg! toiinngg!..
"kalau pakai artificial flowers kan tak akan layu sampai bebilerrr....."
haaa...begitu idea jahat psyco aku..
"..boleh simpan sampai ada anak pun ada lagi bunga tuuu...''
arghh! jahat!
=(

okey skang aku dah kompius!
tak jadi tidur n terus bangun dari katil! buka google, type enter! klik sana!klik sini! right click yg ni pulak! haa...jadi nya sume aku right click....sampai (+__@) cmni jadinya malam tadi...
huhuuu....


haa... kan cantik fresh flowers....:D wangii...lembut je bila kena muka... (^^,)
tapi hakikatnya akan layu jua...sobss

yang ni pun cantikkan kan...tapi bunga tipu.. tapi masih kategori bunga rite?
siap kekal selagi xkena pijak kan..huhu

alah... cmne ni u olss.. bagi pandangan siket yang dah merasai pengalaman2 ni.. hohohoo *i baru nak rasa u... meoww....

p/s : tu tak kira lagi fabric / brooch / crystal bouquet kan? hahaha... silau mata i :P
      : Opss! baru dapat caller jeng jeng jengg... dress untuk bertunang dah siap! yeay!

10 comments:

Shizan Syafik said...

loy, cuba cari bunga button atau felt, yang felt cantik.. sebab buleh design cm bunga.. toksah la bunga idup.. layu la.. rugii

loytha'san said...

Cze : tu la... Tengok button+felt olohhh omellnye la... Tp bunga dari kain felt xberkenan pulk..

Shizan Syafik said...

kristal pun cantik.. tapi sedia bajet atleast 2++.. aku tengok yang shajaratul punya wat.. marvelles..hehehe.. tapi kalau ko nak yang brooch punye, pure brooch saje, takde fabric2, ada satu tempat tu boleh tempah.. bajet around 180-200.. kalau nak jimat boleh sewa je.. sewa rm50 je.. aku ritu berkenan gila, ingat nak sewa tapi cancel sebab dia boleh COD je.. area KL lak tu.. kalau ko nak, sesuai la..

loytha'san said...

Yeke.... Pasal ni pon penin kan..haha. poyo je aku.. tenx cze.. byk membantu :) rasennye berkenan ngn bunga dr kertas cm pic atas tu. Okey x? Aku ada fb yg wt paper flowers tp dr ober de sea la pulk..hoho

Shizan Syafik said...

okey sngt2.. aku suke bunga ranunculus ni.. tengah in sekarang.. ce try ko google tutorial buat paper handbouquet ni.. ne tau ada, dah jimat, beli kertas je..

loytha'san said...

ko memang jimat la cze. terbaekk.. haha :) tengah search la ni..mak aihh..jumpa 1 page tu lawa2 sumenye ha paper flowers yg dia buat..hadoii... grr! geramm!

Shizan Syafik said...

i kan suka benda yang murah tapi nampak mahal.. haha.. lainla kalu ko mmg ada budget yang banyak. bnyak lg ko nk pkai duit nnti.. so klau bleh brjimt, jimat okey.. jangan jadi cam aku.. membazir sampai 3HB.. masa order tu tak pikir.. hahaha, menyesal sekarang sudah tiada guna.. huhuhu.. pe lagi, buat2 cepat.. nak tgk nih

loytha'san said...

Haha.. nnt aku buat aku roger ang okayh..:)

Shizan Syafik said...

3 hb tu 3 hand bouquet.. lupe nak tekan space.. haha

A.N.A said...

sy tunang dulu x de hb,x de pelamin pn..simple je..tp dh jd sejarah..hehehe