Thursday, November 8, 2012

~statue of liberty!

assalamualaikum guys..

mood ketika ini  : kecewa+rasa sangat nak maki tapi alhamdulillah tak terkeluar perkataan yg xsenonoh itu dan bersyukur hanya keluar pfffttt!!. itu aje.+sungguh2 kecewa. =(

lately ni keje memang banyak sangat tak terbendung!
..memang boleh mengundang stress ya ampun........
masa untuk entry post pun sangat tak sempat hanya sempat mengomen sahaja di blog yang bertuah.
bila rasa tertekan terus terdetik.. "siapa kata kerja cikgu itu mudah??"
hm...

memang keje banyak so aku uruskan yang mana boleh cepat siap.
yang pakai anggota tangan and lappy memang dapat siap tapiii....
yang pakai internet ni yang rasa nakk pfffffttt!
bukan apa...
nak ckap internet aku slow mmg penipu la tapi nak log in SPPBS tu aje dah dekat 3jam dari kul 4pagi aku usaha tapi haram tak dapat..
bukan malas! tapi nak log in pun masalah!
dah macam statue of liberty dah ha.

dah la class banyak pulak tu. 10 class + dlm setiap class ada 39/35. most 39 pupils.
masalah tak habis2 dengan password.
kenapa lah wujud beban untuk cikgu yang macam ni..tolonglah

p/s : benda2 macam ni lah yang mengganggu emosi guru. bila kerja tak siap disalahkan terus. tak tahu yang kita ni bangun tdo je terus fikir keje sekolah..buat keje sebelum pergi skolah. pagi/petang g skolah dah ngajar tak sempat nak wat bnde remeh. balik umah wat keje skolah. ni hidup sorang lagi ni kalau dah kawin cmnelah nak uruskan makan pakai suami/anak2..sabarjelah.


2 comments:

Shizan Syafik said...

aku budak 6 orang pun stress apatah lagi ko loy.. huhu.. sabo jela kan

loytha'san said...

Yg ngadap jugk yg fhm kn.. nasib siap sume cze..