Monday, December 31, 2012

~sticky note~ :D

assalamualaikum.. :D

hai frens!



love to exchange link with u olls especially bride to be :D ex-B2B or sesapa yang sudi nak berkawan dan bertukar fikiran.. =))
jangan malu dan jangan segan just drop ur url address kat comment then i will follow u too as soon as possible..
bila ramai kawan dan saling bertukar fikiran, idea dan komen benar2 membuatkan sy bersemangat untuk berblogging again!
really love to be your new frens :)

love you,
Loytha'San

19 comments:

zarith said...

Dah exchange :-)

loytha'san said...

Hahaha..tq zarith! :)

CikUna said...

tak pernah jenguk umah aku pon.. =(
haha tau2 nak kahwin dah.. merajuk 44hari la..

loytha'san said...

Hikhik...I lawat u as a silent reader :) xmola majuk I g komen truss ni..hehe

bintanghati said...

tengkiu singgah ..
nice to meet u .. hhihi

Amalina Ali said...

wiwit. B2B 2013 datang menyinggah. :)


http://amalinaali.blogspot.com

orked violet said...

da foLLow

saLam kenal =)
SYA~

sya-orked.blogspot.com

chil&zam said...

salam..im b2b 2013 juga..

salam perkenalan dari saya !



http://tweetof2hearts.blogspot.com

missGogreen said...

http://cikgogreen.blogspot.com
miss go green here :) salam berkenai- kenaian..

missGogreen said...

hi im b2b from kedah
salam perkenalan :)
http://cikgogreen.blogspot.com

loytha'san said...

=) hi go green =)

cintabella said...

salam perkenalan dear :)

http://kisahkaminakkawen.blogspot.com/

fatehamohamed said...

dah follow juak..salam kenal ye:))

loytha'san said...

cinta bella : nice dear :)

loytha'san said...

hi fatehamohamed :D.. tenx!

:: Izz :: said...

ehhh... ehh...
my blogger kembar nama frens merangkap blockmate merangkap maktabmate dah nak kawin erk... congratsss :)

loytha'san said...

tenx dik! :D

cik puterizd said...

salam & hye!

saya b2b 2013:)
slmt berkenalan :)

http://theputerizd.blogspot.com/
-cik puterizd

cik puterizd said...

salam & hye!

saya b2b 2013:)
slmt berkenalan :)

http://theputerizd.blogspot.com/
-cik puterizd