Thursday, December 27, 2012

~Our Engagement :)

assalamualaikum...:)

Alhamdulillah...
aku bersyukur sangat ke hadrat Allah S.W.T kerana majlis pertunangan kami pada 22.12.12 berjalan lancar. walaupun pihak lelaki tiba agak lewat sedikit.. namun semuanya berakhir dengan baik2 sahaja...
rasa sungguh bahagia dengan kehadiran saudara mara yang rapat.. rakan2 sekerja.. kawan2 susah senang masa belajar dulu..dan kawan2 sekolah rendah..
wahh... terharu sangat sebab dapat berkongsi rasa bahagia dengan mereka..! =)

Pada mereka2 yang banyak membantu melancarkan majlis dan mengutuskan doa buat aku dan tunang..sangat2 berterima kasih..sesungguhnya Allah S.W.T jua yang dapat membalas kesemua budi baik mereka..amin2 ya rabb =)

masih terasa suweettnya hari bertunang hari tu dan suweetnya masih terasa bila terpandang cincin dijari.=)
dan kalau nak bercerita semua memang tak menang tangan nak menaip.. for those yang tak dapat hadir meh tatap pics kat bawah :)
*gambar2 ni di snap oleh membe2 rapat saya! luv u guys! muaxh!

luv na n amy so much! depa ni kawan yang paling aku sayang.... :))
sbb kalau peluk diorang ni kompem bole nanges! haha!

she is sis tita.. adorable teacher at my school :) tak sangka betul2 dia mai umah..hehe.

ain n hana! diorang datang paling awal sekali! sayang diorang =))

pelamin hand made....tak sangka menjadi. ada bakat kan aku? haha =))


p/s : tak sabar nak tggu gambar dari cameraman aku yang cute tu! haha! dan pada readers sekalian nnt free aku review yang lain2 ya...:)
     

13 comments:

Shizan Syafik said...

dear cik loy, anda sangat cantik.. hampir2 aku tak cam weh.. sori tak dapat dtg.. waaa... insyaALLAH, majlis ko nanti aku usahakan untuk dtg.. selamat menjalani alam prtunangan.. :)

loytha'san said...

shizan syafik : tq so much dear.. ko banyak tolong sharing info ngan aku..bertime kasih sgt! inshaa Allah semoga dipermudahkan nnt datang majlis aku seterusnya ya..:)

fatehamohamed said...

wow..siyes pelamin tu buat sendirrii..cantikkkkkk sggt ok..kebabom gituu..btww..congratulation cik loy, teha doakan semoga berbahagia hingga ke jinjang pelamin dan seterus smpi ke akhir hayat..seronok kan jadi tunangan org..sweet jek momment tu:)

s h a said...

Dear...congratz!!Sumenye cantik.orangnye,bajunye,pelamin superb.da boleh bukak butik da.Siyes cantik sangat3.Sha suke.Sedihnye x dapat datang aritu.Sha nak sangat datang.InsyaAllah majlis loy nanti pulak. :)

Selamat membuat persiapan lepas ni :)

Chekgu Azrine said...

Tahniah..frust xdpt dtg sbb abe ada keje..akk dh ready baju dah..huhu

loytha'san said...

fatehamohamed : tq so much atas doa awak! really appreciate it. amin..:))
btw, ramai betul tegur pelamin tu cantik sangat..termasuk cameraman sbb ramai tak sangka sy yang buat. ape2 pun alhamdulillah..berbaloi dengan duit yang dilaburkan.. :D

loytha'san said...

s h a : jangan sedeh ya.. nnt bulan 3 jemput datang kenduri sy lagi..hehe. tapi nnt dah tak buat kat umah. majlis sanding akan buat kat dewan. jemput sha ngan family datang ya =)

tq sha! :) bola la guide sy utk persiapan seterusnya ya..

loytha'san said...

chekgu azrine : really sis?? waa.... kalau x boleh bergambar ngan sy time tu. hehe.. xpe nnt bulan 3 jangan tak mai taw.. :)

orked violet said...

tahniahhh!!! comeL!

loytha'san said...

orked violet : tenx darl~:)

orked violet said...

yang, nk tnye, beLon beLi mne? cantek La..

sya berangan nk wat pre-wed photoshoot (tp tunggu kurus duLu La) suke bebeno tengok org pegang beLon! hoho

loytha'san said...

orked violet : sy oder kat kedai @ jalan reko sentral. dia datang umah pasang kan sbb sy oder 120 biji belon.. sume helium gas.

awak nak sy review pasal belon?

Miss Dilla said...

Subhanallah..cntiknya pelamin DIY awk..siyes igt amek kt vendor..congrats dear!

Jmput siggah blog sy,
anotherstepofus.blogspot.com :)