Wednesday, February 29, 2012

~sedang mencuba..

assalamualaikum... hai guys...

mood ngah macam tak okey...tak marah..tak geram..sedeh? a little bit...terasa? aku pun tak pasti... tapi aku lapar..huhu.
d main point is aku bukan nak cakap pasal lapar..*even aku baru je balik dr keje aku just nak share perasaan aku kat cni..xtau nak meluah pada siapa..
tapi nak meluah ni pun aku malu...huuu nak taip ape pun tak tau,,,

just aku doakan semoga aku dikuatkan semangat untuk menghadapi hari2 yang mendatang... ~
kalau kawan2 yang dah kawin boleh jauh dari suami mereka sebab kerja aku pon boleh...aku lagi belum kahwin kan..

tapi....

nape aku rasa keseorangan bila dia pergi jauh.......padahal kalau dekat pun bukan jumpe.. ape tah lagi nak berkepit...

tapi atleast hati aku kata bia dia dekat...walaupun xjumpa hati tau kita dekat....tapi kalau hati tau die jauh pun sameje bukan dapat jumpe...

hm...

4 comments:

Miss Sunshine said...

ingat!!! juah di mata, dekat di hati~~
nikmati perasaan rindu ni loy... hehe..
bila jumpa mesti syok.. ooops, takleh lebih2.. nanti dah kahwin, alaminya sendiri.. hehe

loytha'san said...

hm... klu dah kawen cmne?

cik puan husna said...

tabah!perasaan rindu n feel alone tu lumrah bila kita berjauhan..setuju sgt ngan hana..:))
lg sweet and romantik taw bila lama2 skali jumpa.hehe.

loytha'san said...

huhuhu...cepat la kawennnn baru dapat rase cam kome rase....;p hikhik