Sunday, October 16, 2011

~lagi satu....hehe

assalamualaikum readers..:D

tengahari tadi aku jenjalan...sorang2 je..hehe..kat mane lagi kalu tak kat wangsa walk..
lagipun aku lepak kondo akak aku area tu so...jalan kaki pon sampai kot wangsa walk..dekat sgt.
tapi sian kat neil terganggu study die...*esok die exam last year..mane tak. orang wat concert kat wangsa walk tu dengar jelas sampai atas kot...xpayah pasang tv mahupun radio....abes jimat :p

jenjalan-jenjalan..sambil pasang niat...hehe..nak beli lampu tidur la...lama sangat teringin..
so..
berhasil jawabnye...!! :D walaupun kena tunggu dalam 20 minit..tapi aku dapat la jugak yang aku nak..hahaha..*suke sangat dalam hati! malam ni nak tido ngan lampu baru!! yeayy!

lama kot nak decide..ala pompuan..pilih barang mesti tengok sume..:P huhu..aku nak yg simple je tapi yg simple sume kurang bekualiti... *kata aku..:p



masa beli lampu tidur ni dalam hati..."boleh pakai kawen nanti".hahaha..*gatal sangat.erk!
kalu tengok pic lampu tido yang atas tu..aku punye mix la...pasu aku wane putih ramping than yg itam tu,topi die pulak english style cm 2nd pic tapi bunga kecik2.ade manik jurai cam 1st pic tu..hehe :D

camne?? agak gurlish tak aku? huhu..yang kenal aku jangan muntah oke.:P korang ade gak ke??hehe

p/s : sori la ek....aku skang tak ley nak upload pic... yang janji nak upload dulu pon tak wat lagi kan...:( sori..
henpon ku rosak....uhukuhuk..

2 comments:

Miss Sunshine said...

amboi loy... dalam hati ada taman ye... hihi.. cantik lampu tido tu.. nak pinjam boleh..?

loy, gambar yang keluar dengan aimi tu gambar terbaru.. tak kurus mane pun... gambar tu saje ambik side tepi, memang nampak kurus sikit, padahal tak kurus mane pun.. hahaha

loy, thanks ye bagi info pasal tudung tu... ^_^

loytha'san said...

ala....jangan la merendah diri sgt hana... eh,bole je nak pinjam! hahaha.....skali ngan cukai taksiran sy claim.. :P
ur welcome my dear :))