Wednesday, September 7, 2011

~majlis husna :))

assalamualaikum guys..:)

so sekian lame tak hapdet...live sy bawakan beberape scene dari jitra!
*ini adalah akibat kali pertama jejak bandar darulaman oke..:D

Tahniah buat Husna, Hubby dan keluarga :)) semoga kebahagiaan sentiasa milik anda!! amin..:)

alhamdulillah perjalanan aku ke sana dipermudahkan..dan aku diberi kesempatan meraikan hari bahagia buat teman rapat aku (^^,)..*im so glad!..n sangat terharu bila tengok muka terkejut na tengok aku ade kat depan umah die..hehe...

so korang mesti nak nengok kan gamba na kawen..hehe...n for sure husna still bz skang ni memandangkan majlis belah lelaki sabtu ni pulak 10sept2011.. n tak sempat nak hapdate pic kat belog die tapi korang jangan risau, naim @ photographer na mesti bagi yg terbaik....

sekian....

P/s : ehh...perasan ke? hehe...pics tu aku update pd post akan datang ye..lalallala...:)

3 comments:

Miss Sunshine said...

Loy!!!! berkobar2 nak tengok gambar husna kawen.. tapi takde gambar pun.. cepatlah loy, kita nak tengok ni... huhu

cik husna said...

thanx a lot loy..u're always be my side whenever i need friends..
sgt terharu bila ko dtg untuk kedua-dua majlis..love u so much!!mmuah!!

loytha'san said...

n sgt terharu bile tgk ko cium abh na.. klu aku dah berderaii..wawawa