Saturday, September 10, 2011

~majlis husna :)) part 2..

assalamualaikum readers :))

buat hana yg tertunggu post aku seterusnya iaitu '~majlis husna part 2" harap maaf kerana lambat update.. ini adalah berikutan kehampesan line internet stremyx di rumah ini menjadi2 pada minggu ini..sehingga aku betul2 rase macam nak PIJAK sahaja die punya tepon ngan modem itu sekali,harap maklum.

ok....maju terus point seterusnya ialah hari ini 10 september 2011 adalah hari persandingan husna belah lelaki di Club House Kayangan Height, Shah alam...semoga majlis ini berjalan lancar hendaknye:)) kalau takde aral melintang sampai la aku ke sana pula..:)

meh layan pics semasa kenduri na di jitra~:D








p/s : rase syiok sangat2 dapat jumpe family na kat jitra..adik2 berbulu die pon aku dapat maen skali..hehe :))

4 comments:

Miss Sunshine said...

loy.... thanks loy.. ^_^
hehehe, cantinya husna..
alaa... majlis husna kat shah alam 10 sept kan.. kita tak balik.. 14 sept baru balik.. huhu. kalau tak, dah boleh jumpa loy dgn husna..

nanti upload gambar kat shah alam pulak tau!

loytha'san said...

hehe..mestilah..raja sehari mesti la cantik dr guest..:D hana bilew...sy xdapat kad pon lagi ni..hehe..

Miss Sunshine said...

hehehe.. sabar ye loy.. otw dah ni.. loy nak kite pos kat mane?
loy bagi alamat kat mystar_mylove86@yahoo.com

loytha'san said...

oyeahh~~ :)) loy dah send!