Sunday, September 18, 2011

~majlis husna :)) part 3..

assalamualaikum readers :)..

malam ni mempunyai kelapangan untuk aku mengupdate belog :) n juge mood itu ade..:)

alhamdulillah kenduri husna di Kayangan Heights aku sampai jua walaupun agak lewat lebey kurang jam 3 petang..n hampir juga terlepas untuk berjumpa adik beradik yang lain..tapi naseb sempat....:D sangat suka n seronok bila dapat menatap muka adik beradik yang kini jauh di negeri masing2 atas tuntutan kerja... rasa rindu itu terubat bila kami saling berpelukan ....

ika...nurie... dapat jugak jumpe korang walaupun kejap! masa pelok korang tu rindu betul2 terubat! :D hehe.. wani..n ema..walaupun dekat area selangor tapi mase jumpe tu macam lama gila jugak tak jumpa.. (^^,) sori tak sempat lagi nak hang out ngan korang..

budak2 laki...rizz, zul...thely....abg aku remy..hahaha....hampir tersalam aku ngan diorang..! hahaha...naseb xsempat hulur tangan.. :P tak tercerita bila bersua lantaran aku yang terlewat tiba di majlis tersebut..

tapi...apa2 pun aku happy...adik beradik yang lain juga happy...itu lebeh penting...datang dari jauh meraikan hari bahagia kakak kita yang satu,..HUSNA :D..

p/s : sorry guys sume pics kat s.alam tak de lagi kat tangan aku... :(

3 comments:

Miss Sunshine said...

nak gambar! nak gambar! nak gambar!
hehehe..

loytha'san said...

sat na...hehe

cik puan husna said...

aku pon happy bila tengok muka korang semua~!sangat touching ok!dahla rindu ngan bdak2 kelas.im looking forward to meet u my dear..