Monday, July 25, 2011

~cantik tak?

assalamualaikum readers...:))

hai..
benda ni dah lama.... tapi baru rase nak berkongsi ngan uolls..:))
hehe...boleh kan?
aku ni bukan nye orang yang kaki hiburan...tau sume gosip2 artis2 dalam luar negara..
dan bagi aku semua orang sama.. ade hati...dan gaya hidup sendiri,... selebriti2 yang meletup2 tu pun nak hidup mereka tenang seperti kita...kan? kan??..
kalau tanye diorang akan bagi jawapan yang sama seperti aku..*hahahha...bajet artis.:p 
tapi takpelah...aku pun bukan artis..hahhaha....*start dah melalot-lalot......oke2.stop. :)

ni ha..... aku ade terima salah satu adiah sempena hari guru hari tu yang aku belum usik pun..
`KARTINA`
close up>>>nampak x? KARTINA kan..:)
amacam?? (^_______^) hehhehe....terase nak pinjam tak?
dan baru jap tadi...aku terbuka hati nak cari owner butik baju ni.....
or kata lain... prove untuk buktikan yang baju ni dari Butik Kartina Ayob @ isteri kepada Riezman Khuzaimi...:)) sebab anak dia kate.....
 "ini untuk cikgu..mama saya ade butik..bulan puasa ni mama jual baju kurung ngan kuih raya...." 

dan bila aku search2....memang mereka suami isteri berniaga rupanya..waaa....tahniah!(^____^) *tak caye bace ni...Baju kurung selebriti di Geylang so....aku secara tak langsung ni nak promote la kat korang butik Kartina Ayob ni....hehehe.. tapi... aku macam tak jumpe la butik Kartina ni kat mana.... korang tau??

2 comments:

Miss Sunshine said...

cantiknye baju tu... agaknya mesti beratus-ratus harga baju tu kan... boleh jadi baju raya tu... kumpul 3 bulan gaji pun belum mampu beli baju kat butik Kartina tu kot..

loytha'san said...

jadikan baju raya untuk bulan depan kan cik mentari?? hehehe....boleh saje..:)) jimat duit.. tu la...nak tanya kat anak nye segan... tapi dah pesan..kata tQ kat mamanye.