Wednesday, July 27, 2011

~tak sihat..

assalamualaikum..

petang tadi, balik dari genting..dah rasa dah tak sihat..
rasa betul dah demam2 tu,...malam ni lagi rasa... (@___@) wuwuwu...
tak laratnye nak pegi sekolah esok!!!!
ngan batuk plus selesema asek ngalir je.... hm... dah masuk 2 kotak tisu dah ni...
lesson plan esok tak wat lagi..
hu.malas nye nak fikir.
xmo fikir dah.
nak tido..zZZ

"Siapa yang sakit selama 7 hari, maka ia adalah penghapus dosa selama 70 tahun."

p/s : doakan saya cepat sihat..nak puasa ni takmo dalam keadaan tak sihat..:(( kalu boleh nak terawih penuh..mudah2an.

6 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Semoga sihat cepat! :)

loytha'san said...

tenkiu Mr.thinker @ ali :)

Chekgu Azrine said...

get well soon dear Izz...

Miss Sunshine said...

loy, sama lah kita... kita pun tak sihat sangat... malas je rasa nak g sekolah.. huhu.. take care loy

loytha'san said...

amin sis rine~

loytha'san said...

kalu setakat ngaja je maybe boleh..ni ppd pulak nak mai..xlaratt la cmni.. awak pun same mentari..jaga kesihatan..