Monday, July 18, 2011

~ :))

assalamualaikum guys... :))

alhamdulillah...hari ni kerja aku dipermudahkan... betullah..klu Allah tu redha,..mudahla segala urusan kita..:) bangun pagi2 dalam kepala nak setel down sume bil2 api air internet.. g post office..pehhh!! orang ramai wat aku terdiam kejap *siap ade yang duduk kat lua post office nak tunjuk turn punye la ramai..Tp xpe..awal lagi aku rase..kul 9 dah amek giliran ok la kan..g skolah kul 12.30 tghari..
tapi upenya...tuhan tu tau ape yang telah dirancangkan untuk hambanya..aku duduk xsampai 4minit... no.giliran aku dah di panggel..hehe...(^_____^) aku senyum je dalam hati... segan pun ade kat orang2 tua yang tunggu lama... maaf la ek pakcik makcik....sy nak setelkan bil je..rezeki sy pagi ni cepat... hehe..setel bil terus balik umah... lalalalllaaa...:)) syok! *ape taknye dari minggu lepas nak setelkan bil asek xsempat..ke sana ke sini..penat lagik.huhu 
pastu ley sapu laman umah lagi...hehehe...*rajin anak dara ni...hahahahhah :P masuk umah makan durian pulak...hahahaha...memang layan pagi2 dah sarap durian...
Ok la guys.... ade keje nak kne wat.. hehe... semuga hari Ong ini berterusan hendaknye... amin2.. :))

2 comments:

Miss Sunshine said...

loy, bayar bil online je senang sikit... guna maybank2 u..

loytha'san said...

lepas ni la....sbb baru register,,,huuu....jenuh nak luangkan mase g post ofice..tenkiu dear ! :))