Wednesday, July 20, 2011

~seronok..hehe

assalamualaikum semua..:))

selamat pagi..hehe... hari ni seronok...(^________^) nak senyum panjang je boleh.. sebab mimpi jadi kenyataan ..hahaha..baru balik tengok wayang tadi kat wangsa walk ngan adik n osmet tersayang..hehe... sungguh tak sangka osmet nak belanje tengok wayang siap ngan snack combo!! hehe...adik pulak langkah kanan sebab datang umah sebelum kami gerak ke wangsa walk..huyeiii!!... best citer harry poter the deathly hollows part 2!!! actually memang aku follow pun citer2 HP ni...so....memang puas hati...menonton dengan gembira kerana semuanya ditaja..hahahha..... *semoga osmet ku Ain dimurahkan rezekinye lagi..:))...

 albus severus potter~!

sungguh tak sangka yang pakcik severus tu baik hati la sangat...huhu....Dumbledore yang cun melecun..and anak potter yang seakan2 justin bieber...pehh! nasib xnyanyik lagu "baby2..uu..." huhuu...kalu xmemang  siot..hahahhaha...ape2 pon.aku suka citer ni..aku kasik sume bintang yang aku ade..(^^,) overr! 

2 comments:

Miss Sunshine said...

tak sabar nak g tengok jumaat ni... hooray!

loytha'san said...

hehehe..best tau hana!! :D