Wednesday, July 13, 2011

~1st time...

assalamualaikum uolls.. (^^,)

hari ni...hari ke berape ntah aku asek makan buah ni...:)
aku suka la buah ni... :D ngeeee...
aku dulu mase kecik xpenah makan buah ni sehingat aku....
aku 1st time rasa pun mase kat terengganu,....blaja kat sane...
kawan yang kenalkan...kawan yang kupaskan kulit....kawan yang suakan...
hahhaha....suakan kat tangan aku je,,aku la suap sendiri....kang klu kawan yang sua ke mulot siap2 kulit buah ni yang dia suap..hahhahaha....
honest...rindu mase zaman belaja dulu2...

Ni la buah yang buat aku jatuh hati,,hahahha......korang suka x?

tak kelas langsung kan buah y aku suka makan....hahhaha....kulit buah dah macam tenggiling...:p asal bila aku kupas kulit buah salak ni mesti berdarah ibu jari la..jari telunjuk la..*aku memang tak pandai kupas ke hape??
tapi....buah ni je y aku willing to kupas the kulit even my fingers will berdarrah2...ahahhaha....klu korang suakan aku buah laen..aku suka tinggal makan je... hahahha...


p/s : eh..ehh..!.aku bru tringat...dulu mse aku skola rendah aku penah makan buah salak ni....abah aku y buangkan kulit....aku tinggal rase je.... :)) nape ek part aku mesti y tukang rase! hahhaha..... so kat terengganu kali ke 2 n seterussnye.. (^___^) peace!

3 comments:

Miss Sunshine said...

kita suka makan buah salak.. TAPI kita tak suka kupas buah salak.. sebab nanti luka jari kita... huhu.. memang wajib suruh org lain kupaskan... hahaha.

Fadlul dan Fifah said...

sape yg bagi tu?kt umh mertua kfah banyak buah ni..manis-manisss....

loytha'san said...

geng la kite mentari....(^_____^)

kak fah!! hendakkkk laaaaa sikeeettt......hehehe