Thursday, June 16, 2011

huhh..takde keje carik keje..cmsiotje!

assalamualaikum uolss..selamat malam..

hah.malam ni memang malam aku carik pasal..
balik2 sekolah petang tadi aku ngan hausmet terus melantak depan tv...makan baki mee goreng yang aku wt untuk lunch..pastu aku deal ngan adik aku ajak die kua malam ni... rindu kat die..hahahah :)) *suweetkan adik aku ade kakak macam aku :p
siap makan, mandi, solat..kul 8suku aku gerak amek adik kat ampang...
budget nak tengok wayang kl gengster tapi SOLD n FULL dari kul 8 lebey sampai kul 1 lebey..pehh.penangan tol citer melayu neh..so..tak dapat tengok just dapat tengok list skrin biru pasal wayang ape yang dipertontonkan malam ni pastu aku nak bayar stremyx..haha...benda aku jarang wat waktu malam aku boleh menapak ngan adik aku sekali dari wangsa walk ke carrefour..kaki terase lenguh tup2 sampai sane die suh bayar kat post office.cam ape tu kalu tak macam siot.hoho.dah tu kami plan nak maen bowling menggantikan aktvt wayang yang tak kesampaian...hahaha...sebelom tu pegi minum2 dulu...amek tenaga..hahaha masuk wangsa bowl.lane full pulak...last2 tengok orang pro maen bowling..pehh! memang terbaek lah gaya diorang... jatuh hati kejap. hahaha :p lame sangat tunggu turn.. adik ajak g danau kota... halamaks. xjadi tengok jam dah lewat...adik kena tdo awal cuz die keje pagi, laenla aku masuk keje tangahari...wawawa so..we decided to go back home..
pas anta adik...aku mengada pegi isi minyak keta.. dah la sorang2..lewat malam tapi lom kul 12 tau. baru kua keta ramai pulak mamat2 yang sebok nak isi minyak jugak.. aduh...biarla..kena kacau tu dah lumrah. mata laki kalu tengok pompuan lagi la tak payah cakap. takkan aku nak masuk keta balik.wat tak tau sudah..huhu
pas aku isi minyak aku teringat adik pesan pam tayar.. haa... malam2 camni baru senang nak pam...klu xfull je ngan keta moto. aku pon laju laa.. pas isi minyak pam tayar...alamakk.....ade mamat lepak pulak.. aku pon wat2 berani..haha..niat baik xpe kan? bape minit pastu setel!..
masuk  keta apelagi nak wat ni ek...hahahha...dapat idea! nak transfer duit dari bank tutt ke bank tuutt...sempat lagi neh..dapat pulak tu parking depan bank. peh. memang suka!. aku pon kuakan duit...uiyoo...banyak..malas kira terus pegi kat cash deposit...hah...sumbat duit...tengah2 tunggu mesin tu kira duit...zurpp! MESIN TERGENDALA..harap maaf. wehhh!!! biar betoi ni?? aku kelip2 je mata pandang mesin cash deposit tu.. mesin tu pulak wat tak paham bahasa..eiiiii....!! dalam hati aku dah takde taman2 ye.. hati aku skang kata mesin ni memang nak carik pasal ngan aku la ni... haaa...... duit kena telan. hahah.amek ko.kat tangan ade rm20 je ni..duit laen sume kena telan.:( hampes punye mesin.tak pasal2 esok pagi kena bangun awal pegi date ngan kepala singa tuh. padan muka aku kan. kalu proses nak dapat duit tu lambat korek tabung la aku jawabnye.huhu.sekian untuk malam yang permai..huahuahuawawa,,,

p/s : keje aku dah memang banyak...tapi disebabkan aku ni rajin tak kena tempat ni la balasannya.. sob sob sobb.. kalu korang alert..ape je aku dapat malam ni?? hahaha...aku dapat minum kopi susu ngan adik aku la..hahaha *cool kan aku siap bole gelak untuk diri sendiri :p huhupadanmuka aku~

2 comments:

Miss Sunshine said...

Aiseh.. macam banyak dugaan je loy... Takpe loy, tu nama kehidupan.. asam garam kehidupan kan... Pasal mesin telan duit tu, aduh...kalau kita, mesti cuak lah..

loytha'san said...

hahaha....kehidupan macam ni baru rase tercabar...hahahaha... tadi g bank tu org yang handel pasal masalah ni tengah cuti,..hahaha... lagik mencabar kan cik mentari...lagik lambat lew duit tu nak dapat balik.huahuahuaa...