Sunday, June 5, 2011

~gembira untuk mereka! :))

assalamualaikum...hai uolls~:D

happy2 holiday!hehe... bonus untuk semua murid2 diluar sana dan para guru ye...
syoknye menjadi guru...wuwuwu...:p dapat cuti lama....*bukan cuti kosong oke. kertas budak tak rite lagik.hohoho..tapi skang aku nak citer yang best2 je boleh?? pasti boleh... belog aku kan.. :p
hahahaa....

pagi tadi dalam kul 215am aku baru sampai KL dari bunut payung kelantan... atas sebab menghadiri majlis perkahwinan salah seorang adik beradik ku..iaitu Adly Zil Ikram bersama pasangan beliau Nik Siti Amanah Zuhri.*ayat skema murid thn 6.Tahniah kepada Deli dengan lafaz sebanyak 2x Zue sah menjadi isteri anda! hahaha.... aku doakan semoga hidup kalian dimurahkan rezeki dan kekal bahagia hingga akhir hayat.! :))

sepanjang perjalanan pergi, menginap, shoping sekejap dan balik dari kelantan adalah sangat indah bagi aku..dapat berkumpul dengan adik beradik walaupun xcukup masih tak mengapa... rindu terubat...apabila menatap wajah2 adik beradik...*yang lelaki.. yang perempuan siap pelok2 dah...ape kesah..hehe..
sangat seronok....even perjalanan aku rasa amat jauh..tapi berbaloi...dan alhamdulillah semua selamat sampai ke destinasi masing2..:))

masih terasa keseronokan bersama2 adik beradik ppuan aku... dan juga laki2.. ;) panjang umo kita jumpe lagi di Jitra pula ye!...;) dan kalu korang nak tau...sepanjang perjalanan aku telah dibrainwash oleh hafiz helmi selaku driver untuk cepat2 berkahwin!! *Oh..apekah tanda?hahaha....akutaknakfahambole? :p

jom kita layan pic mase wedding deli nak? :))jom2....
*sume pic ini dari kamera nikon wani..tQ wani! :D

bersama sebilangan adik beradik yang datang pada 4 june 2011..sebilangan lagi dah datang 3 june 2011:))

adik beradik pempuan :)) ~ wani, nuri, husna, tuan belog ini  n ika :))

4 comments:

aina mania said...

bestnye! dah macam reunion plak tgk.. huhu

:: Izz :: said...

sangat suke tgok gmbar u ol berlima dgn pengantin tu kt FB....berseri2 eh....sebab memasing da lepas dr tittle guru pelatih...heee =)

loytha'san said...

aina mania ~ tu reunion 1st kami..2nd di Jitra Insya Allah.. :))nanti korang pon bakal rase jugee ^^,

loytha'san said...

izz ~ hahahaha..berseri2 ek??? berseri2 tggu turn la wak..ahhahaa:p