Wednesday, May 4, 2011

~yang tersayang.sangat2 sayang. aku punye sorang oke.no share2. hahaaha.. :D

bila malam mula ngarut.....so kat atas tu tajuk ngarut la tu..eh.tak ngarut oke tajuk atas tu!
memang betul tajuk tuh.huhu.
ade 2 benda bila aku tidur mesti ade sama ngan aku. mesti ade. kalu tak aku akan dok teringat kat die sampai aku tertido. harap maklum.. hehe

ni laaaaa die...... bantal dunlop aku ngan Dior.. :)) bantal cantek tu sarung die abang aku yang draw.. ngeh3...
aku guna bantal tu sejak aku dok asrama skola menengah...kalu aku balik umah aku bawak masuk bantal tu dalam beg tarik aku... bile aku blaja kat terengganu.. aku bawak jugak!!.... just simple. bantal dunlop tu aku wat alas kepala.. bantal free yang asrama bagi aku letak kat tepi or bawah kaki ke atas kaki ke.. tapi bantal aku memang untuk kepala aku.. n Dior untuk aku peluk.. aku ade Dior bile aku belaja kat tganu..tapi dior bukan asal beruang tganu oke. ;)) aku kalu ciom or ckuplah bau2 aje bulu Dior tu mesti dah ngantuks n bole terlelap trus...pehh! memang hebat kuasa die. :p sooo korang mesti ade jugak kn..?? kn?? 2 benda ni memang aku tak leh pisah... korang rasa2...kalu aku da kawen nanti bole tak aku bawak 2 benda ni tdo skali ngan laki aku?? hehehe... oke la guys..dah lewat. gudnyte!

2 comments:

Miss Sunshine said...

kalau loy nak peluk dior je.. loy kahwin dgn dior je lah... kang tak pasal2 suami loy cemburu dgn dior... Ahaks...

loytha'san said...

kahkahkahhh!!! xpasal2 dior kena cincang 13 nanti kan! :p hahaha...