Wednesday, May 18, 2011

~hari guru pertama aku! :D

assalamualaikum guys.. :))
pagi ni aku bru bkesempatan kemas bilik aku yang agak tidak kemas sedikit sahaja...hehe.
siket je oke.
sebab jadual aku penuh ke sana sini...selain ke sekolah..

so..pagi ni nak kasi chill n semangat sebelum pegi sekolah...jom layan gamba2 yang sempat aku snap 2 hari lepas!! :D>>
layannss!! :))

anak murid2 aku sorok bawah meja sebelum aku masuk clas..hahahha...bajet  aku xnampak montot diorang  yang comell la tuh!really suweet diorang.. :)) patot la ade yang jaga line..he3
walaupun sekolah aku xsambut...tapi anak2 murid siap wat suprise untuk aku!! ows glad aku dat day!! :))...tergenang kot air mata terharu... tenx alot to 2Wawasan..!! 
*bonus untuk guru kelas..(^___^)

ni magnet button anak murid aku radin nisa bagi....sangat suwett n aku trus pakai  time tu kot...
Techers day time kan?? :D

cumell x??? siap ade penghantar cup cake datang sekolah.... hehehehe :D tapi cup cake yang tepi2 tu kemek siket...coz nak balik skolah tu ujan lebat pastu letak dalam keta dalam keadaan kalut xperasann..huwaa

ni adiah yang dapat masa hari guru hari tu..mekasih anak2 kecil ku~~:))
cabutan nama bertuah!! nama aku bertuah malan tu!! hahaa...sungguh tak percaya!
tenx alot to PIBG skul aku yang rai guru2 malam tu..

balik dinner sempat kuakan hadiah2 pemberian anak2 murid...mata sangat ngantuk dan penat tapi sempat belek and snap2 untuk kenangan..
*sume hadiah x sempat dibuka lagi.....tapi aku perasan 1 adiah aku dah pecah!!ohh my...



6 comments:

Miss Sunshine said...

Wah... banyaknye hadiah loy... nak sikit boleh tak?

loytha'san said...

hehe..nak adiah kawen ke nak adiah guru neh?? pilih2..hahahhaha :D

cik husna said...

banyak gile adiah ko loy...itula kelebihan ngaja sekolah kat bandar..other than that is tekanan..

psst~dengar kata ko makin slim..makan banyak2 sikit ye loy..baru comelll...tehee~:D

loytha'san said...

yup na...tekanan tu silih ganti..tapi kita la kne pandai.. :))

hahaha....sape kate pulak ni...aku timbang sama je...tenx dearie!! :D

Rafidah Farhana said...

seronoknya jadi cikgu :)

loytha'san said...

rafidah~hahaha..bertuah kan cikgu! :D