Saturday, January 22, 2011

***nengok nehh,,,hukhukk,,

kening meleret...mulot muncung...mata ade air2 siket.. yeahh,,nk nanges ah jp g tu.. ;p
huu...cdeh kan nengok budak kecik kat atas tu...

hahaha,,,tu la acid! my 2nd nephew lepas neil... aku suke nengok muke die cdeh nk nanges macam tu.. kahkahh;p

mmg bajet kesian sungguh..innocent je bagi aku
tapi klu tau die aku post muke xhemsem die neh..mmg berdengung tlinge aku kne jerit ngn die.
ahahaha,,,=D tapi xpe. die bukan ade pun kat c neh..
*lagipon ak xde la jahat sgt nak bg die nanges xde sebab,,tapi penah je klu dah terr...huhu


alaa...aku godek2 lptop ni...nk cari gambo aku sorang2.. huhh. jenoh.
susah betol nak jumpe..
>>>p/s : korang kawan2 aku yang ade snapkn pics aku sorang rajin2 la send ke aku..*rayu neh..
huuu,,,setiap kali nak letak gmbo profile sorang diri mesti prob..* ni lew klemahan xreti begambo sorang,huu.xsuke!


so yang jadi mangse budak kecik atas tu lah..haha..letak muke cdeh die tu wat aku nak gelak je sensorang,,
hahh! memang aku tido sensorang pun malam neh..

Uuuwaaa....;'(  xbesssttt! ade yang nak teman ke?? hehe,,
selamat malam la blogger semuee~~~zzzZZZ,,
*bce doa tdo dulu k..