Monday, January 24, 2011

~ape yang xkena neh..

selamat petang blogger sume..

huuuu.....,,
aku xde semangat la petang neh.....nape hek?
..........nak kate hati risau......xponn....sume ok je aku rase..
hm.....................
mybe sebab baby hannah balik ampang kot. *die baru je blk td..sbb esok nak g hospital kne nge'chek' lagi,..
huuu,,, BOSAN sangat2.. klu tak, mesti da maen ngn dak kecik tu..
Hannah!!balik umah nenek cepat tauu,,,, hukhukk.. neil pulak kat skola..
eheeee~~~xpe2...hehe..=D
aku ade plan dah! pegi amek neil awal..sblum tuh g makan eskem luu..ahakss! aku suke tuh! ;D yeahh,,,mood kembali ceriee ;p haha
kali ni memang aku tak ley makan eskem ngan neil dah.
*klu x dalam sminggu 3-4 x kot neil makan eskem ngan aku. budak kecik tu sume nak ikot aku.yang aku suke tu la yang die nak jugak. mane tak gaduh. huh .kok ye pon.. ko belila selaen eskem kn. air twister blackaren kegemaran ko tu ke..ni asek nk same jeh.;p
budak neil tu kecik lagi kot. nanti bile umo macam aku sume gigi ilang dah..haha
*mamposs aku klu mak die tau sokmo makan eskem ngan aku.;( korang yang kot kalu kenal kakak aku tu jangan la pulak tolong bagitau..huu.
korang nak tau mane tempat port aku ngn neil slalu lepak makan eskem??
haha..aku tunjuk gmba je la.. name tempat rahsie. kot mama neil bace blog aku.kantoii.ahahh :p

ni lah yang slalu aku wat bilew tyme2 menganggur macam neh..huhu :p

jom layan! >>>

>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>>
>>
>>
>>>
>>>
>>
>>>>

p/S: psssttt,,,,,,,,nnt ak post pics!kahkahhkahh,,terkene u! :p
daaaaaaaaaaa,,,,, =D cow lu

2 comments:

CiK PuaN NeTTY said...

ko ni berjiwa keibuan la loy...

IBUUUUUU!!!!hehhehehe

loytha'san said...

haha.x ah.tp ade macam ibu ko x nat?hehehee :p