Saturday, January 22, 2011

*my.little.one~:D

assalamualaikum sume..;)

nk nengok pics family aku x?..haha..
nk nengok jom layan!!=)..n yang xmo boleh blah..hahaha
yelah.. betol lah kan? ;p hahaha..xkesah..
she's Nur Hannah Binti Ahmad Arham.. my 1st niece ..=D  
kalu korang nak tau..hannah la yang selalu dinanti2kan kehadirannye dalam family aku..yelaa..family aku ramai sgt dah laki2 neh,,so... kami sangat impi2kan kehadiran beliau..
haha...so yang paling best akulah! dah ade kawan..=D
huu.. kalu x aku sorang je ppuan yang blum kawen dalam family aku..hahaha..
hannah dah ade ni ade la 2 orang anak dara kat umah ni..yeyeahh... tak lew asek aku je kne kemas dapor.haha.bajet rajin;p
*aku ngaku ape klu xkne suruh aku xwat..tapi klu mood rajin aku datang aku ngemas sume tau!hahahaa.. 
layann je la korang..
haha..that's my mum!..hannah's nenek~;)
 ni lagi sorang..yang sgt2 excited menerima hannah dalam kluarge aku..my mum!klu my mum ciom hannah,,,huuu...naek seriau aku nengok nye..terteleng2 sikecik..ahaa..
yela... cucu pompuan petame..mane taknyee... cubela klu anak aku...hahahaa.... *xnampak agaknye sebab da banyak cucu la katakan...kehkehhkehh
ni atok die..pendek kata bapak aku la..putehkn? hehe,,*haa..ape yang korang pk?haha..
 ni abah aku...abah aku seorang yang sangat2 soft spoken...cool je.. klu ngan baby kite sume dok nak cayang die tp abah wat derk je.. klu baby nanges pun die nengok je..
*haha..sori abah. alaa... abah aku xtau sangat nak wat ape ngan baby tp die penyayang tau..haha..amek hati abah smule.
neil ngintai adik die...syok sgt2 tuu dapat adikk!ahaa..;D

sama ke serupa? ke x? haha... Hannah & Daniel,my beloved~
so skang neil da ade adikla.. takde la die sorang2 dah..naseb pompuan..haha,,klu x asek gaduh lew klu maen  maenan..
tapi bile neil ade adik.. aku nmpak sangat2 die sbenanye penyayang n sangat protect adik die dari sesape..=D good boy!!
klu x... hu jenoh korg layan budak ganas neh.klu tdo ngan neil. xjatuh katel xsah lah..ngigau punye pasal. huhu
hehe..ni sape pulak???
ni aku ngn tok mak..
.*Sayaaang sangat aku kat tok mak even xslalu jumpe..
sebabnye..dia sgt baik hati dan pemurah!tiap kali jumpe bagi duit!! haa sape xnak? huh.klu korang tak nak bagi aku ..hahaha =)
* tok mak tu mak mertua kakak aku..;)

turn aku la pulak cayang hannah....huu,,bau hannah mmg masyukk~~=D xtahan!!
 betoll..bau baby memang xtahan..aku klu bole nk ngepit je idung ni kat muke die..ketiakdie..leher die..hahah..bia hannah pulak bau aku..hahahah...akusuketu~~;))
*nanti mama die ciom die..ahaha,,dah peninkk bau aku. 
ni!!Neil, aku ngan hannah...;D ehee,,
aku ngan neil klu xterantok kepala tu satu ari xsah! punyela nak menciom hannah..
untung hannah tau!!~huhu


ha...tu je yang terbaru pasal family aku..=D,,..klu ade lagi aku kongsi ye....
semuge korang pon bahagie ngan keluarga korang jugee,,,,weeee~~:))

2 comments:

cik husna said...

comel gile anak buah ko loy..rasa nak cubit2 jek pp dia..tenang je dia tido...:))

loytha'san said...

hehe...betul na..die tdo mmg wat orang geram..lg2 die baby gurl..haha.mmg asekkne ciom je..skg die da tembam.da xnmpk dagu 3segi die tu..rmbut pon makin perang :p ikot aku.kahkahh:p