Monday, November 25, 2013

~rindu pada kaki komen blog!. :(

Assalamualaikum bloggers..

salam kemaafan dari diri ini buat semua followers yang comment or tinggalkan jejak yang buat kan aku tak boleh bagi feedback / jejak smula kalian..

honestly, rindu pada kawan2 yang kongsi idea, cerita, gelak tawa dalam blog. camna ek aku nak cari blog uolls suma. asal klik je error asal klik lagi skali kua cm bawah ni... klik byk kali pun kua cmni..


help me please.. rindu uols especially kaki komen blog! :( apa la cerita terkini uols.  bila ramai dh kawin ni sunyi uols hehe..

p/s : sape tolong ai belanje minum. tqvm

4 comments:

Chekgu Azrine said...

Hamboi..banje minum ek..
Tggu bkk sek k

Shizan Syafik said...

Err.. Asal jd gtu ehh

loytha'san said...

kak rine ~ ajar la tau x ccmne??
:((

loytha'san said...

shizan syafik ~ yang nk ke belog u pun ai xboley.. sedey! :((