Thursday, July 11, 2013

~Ramadhan datang lagi...:)

Assalamualaikum readers.. :)

lama tak update, malam ni berkesempatan untuk update my blog,,
wah! rindu kat sume!
hehe..

Selamat menjalani ibadah puasa ya semua..buat rakan bloggers n readers.. =)

malam ni malam ke-3 untuk solat terawikh..
bermakna hari ke-2 berbuka puasa.. tapi i tak dapat berbuka ngan suami.. Mr. F gi outstation! wawawa..!
semalam je sempat berbuka sama..
pertama kali bersahur dan berbuka sama sebagai suami isteri..
Alhamdulillah..syukur pd Yang Esa :D

buat rakan boggers yang follow blog ni nanti i follow u back hokay.. dun worry. i will. :)
so kesempatan ini nak minta pendapat uolls, i rasa nak tuko background yang comell ni (bagi i lah.hehe) kepada background yang laen.. saje.. amek mood setelah bergelar isteri orang ni..hehe
okay x?
tapi lecey kan nak copy url bagai n paste..nak milih lagi perlukan masa yang lama untuk orang macam i ni.haha..so klu sempat i buat klu x, i hapdet je blog ni kan uols.

sampai sini, dadaa...!

p/s : miss my hubs so much. much. damn much. adoyai. baru satu malam. ayaayaya


7 comments:

Shizan Syafik said...

xyah tukar weh.. background dia dah secomel tuan dia.. sal komen tu, ko kena bukak individual post tu.. baru ada button tuk komen.. kalau ko bukak blog aku, then kuar sume2 post, memang takde butang komen.. so ko kena klik tajuk post dan bukak post tu je.. aku pun tak reti cane nak bagi ada.. prob ngan background tu.. sejak2 aku tukar baru, terus ilang butang komen kalau aku bukak kat home...

loytha'san said...

hah.begitu keww... okay beres. pasni aku singgah lagi..background ko comel! i love whitey!!

Chekgu Azrine said...

Cian dia..uhuk

cha said...

selamat berpuasa u. lama tak dtg blog i kan dh lupa kt i kot huhu :(

Ihsan Arifin said...

bukak puasa nanti akak suap
suami akak tau tau.

tambah tambah sayang haha.

loytha'san said...

cha : ingat la cha sayang!

loytha'san said...

Ihsan Arifin : bila awk pesan suh suap suami.. baru akk perasan yang masa makan beradap hari tu kami xsuap2 pun. haha. memag tengah lapar suap mulut sendiri je ingat! kikii