Thursday, February 14, 2013

~redha demi Mu

assalamualaikum readers :)

maaf. baru berkesempatan untuk update new entry.

aku masih bercuti lagi. cuti Tahun Baru Cina.
tapi dun worry nanti uolls cuti i keje smula ganti cuti2 ni.. hehe

btw, mama dan abah sudah berangkat menunaikan umrah semalam.. refer umrah mengejut <
kami adik beradik hantar ma abah ke klia. alhamdulillah sume berjalan lancar mulai petang semalam..

sebenarnya banyak yang terjadi semalam. maaf...
bukan taknak berkongsi tapi agak sukar untuk aku bercerita kerana ia boleh buat aku sedih dan makin kuat ingatan ini pada yang buruk2.
just aku berharap sangat sepanjang abah dan mama ku ditanah suci Allah menjaga mereka dengan baik.. menjaga kesihatan ma abah dan keluarga mertua ku...

terima kasih buat kawan2 yang doakan kesejahteraan parents aku. love u too.
semoga Allah membalas jasa baik kalian.

p/s : setiap yang berlaku ada hikmah disebaliknya..

7 comments:

cha said...

kenapa u. be strong ye

Shizan Syafik said...

insyaALLAH loy, diorang ke tanah suci.. mengerjakan ibadat.. semoga segala kesulitan dan kesakitan tu dipermudahkan disana.. ko jgn la sedih2.. pikirkan benda2 baik je.. tenangkan hati.. risau tu perlu, tapi dalam kadar sepatutnya.. selebihnya, serahkan kepada DIA.. Yang Lebih Mengetahui.. semoga ada hikmah disebalik semua yg berlaku.. aamiinn

loytha'san said...

cha : tenx cha.tenx leave a comment..

loytha'san said...

shizan syafik : agree with u dear. just pk mcm2 bila dalam toilet. huu.. tenx dear.

Shizan Syafik said...

insyaALLAH.. takde pape.. biasalah tu.. tak normal kalau ko tak pikir kan?? jom banyakkan brdoa... :)

loytha'san said...

shizan syafik : tenkiu so much yang. support dari kawan2 ni memang sangat2 membantu.. ya. tiap kali teringat n terpk yg bukan2 terus aku istighfar n berdoa.. alhamdulillah.kurang sket..

cintabella said...

insyaallah everything will be ok.
doakan yang baik2 jee untuk mereka.
lagipun perkara yang baik kan.dun worry :)