Friday, November 30, 2012

~masa untuk manjakan diri (^____^)

Assalamualaikum sume2..=) salam Jumaat..

gudmorning..:)
awal bangun dah update blog ye.. *ngata diri sendiri :P
ni sume sebab kesan petang semalam.. jeng jeng jeng..
nak tahu apa?
aku melarikan diri ke HerbaLine untuk wat facial treatment..
BEST sangat!=)
dan berbaloi2... *sebab dapat free sikat.haha!
bukan tu je...kalau sapa yang dah pernah masuk and wat treatment kat ctu mesti setuju jugak dengan aku...
tempatnye memang kondusif spa ala bali.. ;)
before dis pernah pergi tempat yang macam ni.. cuma budaya kat HerbaLine ni lain sikit.. sbb chinese kan.
aku pergi yang cawangan kat rawang sbb itu yang paling dekat ngan umah parents..

ni saje nak promote la ni kat readers sume..
sebabnya sometimes kita perlu beri ruang pada diri untuk berehat dan menikmati erti kehidupan.. hahaha.. ayat over sebab muka dah bersih *poyo

so korang yang pernah wat facial treatment meh la share pengalaman..mesti best jugak kan? hehe :)

p/s : excited lagi sebab kulit dah licin..hehe

4 comments:

orked violet said...

mahaL x??kt tmpt Sya ade 1.tp xpenah try..huhu

Sya sLaLu wat faciaL pkai voucher groupon jek.tiap2 ari ade offer kan..so sebuLan beLi 1 voucher.hehehe

loytha'san said...

orked violet: ape tu voucer groupon? 1st time denga..hehe... paling murah rm 85..kalau students buat dpt 45 jek. untungkan student? hehe..tp sy wat lebih siket tp xpela kan sbb memuaskan tau :D awk test la nnt..

Chekgu Azrine said...

tingin nk gi spa je..huhu

loytha'san said...

nanti gi la holiday sis..dah nak abes pantang kan? hehe