Wednesday, October 3, 2012

~suprisee!! ^^,

dengan namaNya aku mula kembali berblog smula.. bismillahirrahmanirrahim..

ingin meluah..ingin berkongsi.. rasanya dah tiba masa untuk aku berkongsi rasa hati..
*gramatis kan?:P haha
tersangat sibuk kebelakangan ni...honest, amat sibuk dan agak tak menang tangan..
aku cuba buat semua yang termampu dengan paling baik.. alhamdulillah.. walaupun kadang rasa stress yang amat..jangan lupa kita sentiasa ada Dia.. ibu bapa kita.. pasangan kita..*ewwah!
tenx alot to them! soo much!

okey..focus2..
..............................tak tahu nak mula dari mana..tak tahu nak cerita.. haha.masalah kan? tapi aku masih cuba nak berkongsi ngan kalian.. Insya Allah tak lama lagi sekiranya dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki aku bakal dipinang oleh dia.. *ohh malunya ^^, baru pinang sahaja kan..tapi malunya nak bercerita macam ni..hoho:P

alhamdulillah 7Syawal 1433H, aku telah dirisik oleh keluarganya..yang terkejutnya..duit hantaran separuh telah diberi oleh beliau..ohh..syahduu..4 hantaran berbalas 1 hantaran sahaja dari my family .. *mana pernah ppuan balas siket kan? huhu.. tulah..beliau ni lah yang nak naakk sangat simple..naseb aku beli kek SR, kalau x tadah tangan ajelah kami.:D huhu

berita baik buat mereka yang tertanya2..dan tertunggu2 berita ini dari aku..tahniah kalian..doakan aku dipermudahkan mengurus segala yang berkaitan dengan majlis pertunangan kami nanti..TQ :) luv u olls~

p/s : nervous2 :)..hehe..

7 comments:

shizansyafik said...

loy, hepi aku dengar.. congrats2.. welcome to the club.. hehehe

loytha'san said...

tq cze..:) guide me hokey :D

shizansyafik said...

insyaALLAH.. pepe yang aku leh tolong, aku tolong.. =)

FADLUL & FIFAH said...

amboi..tak msj2 dh org kt sini...tau2 nk kawen dh...

loytha'san said...

okey cze..cm banyak je bnde yg kena uruss..huuhuu

loytha'san said...

kak fifah..:) kan dah kata tadi xmenang tangan..ni pon taip guna kaki... (@_@) ngeee..

FADLUL & FIFAH said...

chaittt!!!mengong ah mg ni loy