Monday, October 22, 2012

~dugaan..

assalamualaikum guys..

betul ke kalau tengah darah manis ni banyak dugaan akan datang?
bagaimana seseorang itu dikategorikan sebagai orang yang berdarah manis?
aku ni ada termasuk tak ciri2 di atas?
hm.. hm...
*kunyah kertas!

tengah diduga ni... mode aku skang really upset. honest ='(
sangat2 tidak diduga..

p/s : mane ntah cincin tu aku buang..

11 comments:

shizansyafik said...

cincin merisik ilang ke dear???

cikblueberry said...

biasala time bertunang mcm dugaan..yang penting sabar yea

loytha'san said...

cze : xilangla cze..bukan sedih sbb cincin.. =(

loytha'san said...

cikblueberry : terus rasa diri ni yg bersalah..padahal dia yang salah...=(

s h a said...

dear...nape ni?sabarla ye.memang orang kate ade satu mase tu akan datang dugaan yg besar.ramai2 kawan2 ofis kte cite cmtu sebab ramai yg da kawen kt sini.sabar and banyak2 doa.semoga kamu kuat tempuhi dugaan tu k dear. :)

loytha'san said...

S h a : bagusnya awk memotivatekn sy.. :) mekacih tau! Ye... Sy kne belajar lg ni...kne belajar sabar lagi ni.. tp laki ni mmg bezakn ngn ppuan.. sobsobsobss

loytha'san said...

Sy terrdelete komen sapa ye..=(( xsempat baca tp prasan komen tu pnjg. Sorry...sensor kt fone ni senstip mcm tuan dia. =( klau rajin komen la smula.. hukhukhuk

s h a said...

no probs dear.yup...memang beza laki ngan pempuan ni.sebab tu la kte saling melengkapi. :)

CikUna said...

Speechless... OMG my BFF going to married... tak tahu pun... ermmm apapun semoga tabah dalam menghadapi dugaan yang mendatang & please remember to think positive in whatever circumstances... Luv u my BFF ' izZ dA Sun ' =)

loytha'san said...

Tenx sha.. sedapkn hati. Hahaha

loytha'san said...

Cik una : surprise rite? Doakan yg terbaik buat ur bff ya. Miss u a lot. :)