Monday, March 12, 2012

~terapi semasa bercuti sekolah..:))

assalamualaikum guys..:))

dah cuti sekolah ni...wuwuuwuw...syiokk sangat cuti...dapat spend time ngan family tersayang ngan anak2 buah..sedara mara rasa macam hari raya pulak..*semangat lebey! hehe.. 

cuti kali ni aku xde plan istimewa berjalan ke mana2 tapi rutin sama yg selalu aku wat setiap ari bla balik kg bermain bersama bunny2 di umah mama n abah....:))

pics diorg ni baru lagi..n masih kecik lagi..hehe..ade lagi yaang paling kecik n still ngah menyusu tapi maen bunny separuh besa macam ni lah best!









p/s : ape aktiviti korang cuti ni? xkan shoping aje...sekali sekala berehatkan fikiran dan poket anda adalah tidak salah..:)

3 comments:

cik puan husna said...

Comelnya rabbits tuh..gebu je sekor2.nnt dh ada rumah sendiri tringin nk bela..hehe

FabricDecors said...

comelnye bunnies:)

loytha'san said...

na~ bunnies tu jenis kepala singa sebab tu gebu :D

tenkiu FD :))