Saturday, March 31, 2012

~taddaa!!!...(^____^)

assalamualaikum!..

hehe.....ngengade mood dah datang....nak kasi tunjuk 1st felt craft aku wat malam tadi meraikan yang hari ini...ialah hari SABTU! merasa jugak aku cuti sekolah! hahahhaha....;p so tengah malam mood mengade datang nak wat Owl Felt :))

inilah hasilnye! >>>>>



hahaha...xsiap lagi ni mase amek gamba.... tapi skang dah jadi keychain dah..:) punyela seronok tengok..:D..hihi..

p/s: bersemangat lagi nak wat nih! yeah!

6 comments:

CikUna said...

wow !! So cumil owl itue.. mahu satu !!! Pos sini.. hikhik sambil guling2..

Miss Sunshine said...

comelnya....
buatkan untuk kita...please....please...

cik puan husna said...

pandainya ko loy...aku pnah brangan nk buat mcm ko.at the end, angan2 tinggal kenangan.hahaha!;p

loytha'san said...

guys...aku wat ni saje2....lame dah tak wat cmni.*dulu jahit baju barbie;p..tapi bila wat cmnie time dah keje mmg bole release kn mood aku... alhamdulilah :D

korang nak ke?hehehe

EIGHT IS SAMANIAH said...

akak cari kain ni tak jumpa2 pun..x tercapai lagi nak buat benda2 comel..huhuhu

loytha'san said...

akak...kain ni skang dah bole jumpe kat kedai..nk kata senang nak carik xjugak la...hehe..klu beli online pun ade...akk nak url die ke? tp sy bli kat kedai jek..:)