Wednesday, December 7, 2011

~Bismillah..:)

assalamualaikum guys..:))

dekat sebulan setengah sy tak hapdate blog ni..wuhuu~
tapi takpe...kan sy dah hapdate nih..eheheh :D

start dah cuti sekolah...dan aku rasa2 sangat seronok time ngah berehat2 cuti ni..*hahaha..ayat kelin:P
syok sangat...rase best cuti panjang tahun pertama kerja kan..lagi2 ngah single mingle ni duit tu dok perabeh shoppingggg ajeww....wuwuwu
bukan untuk aku jek..untuk anak-anak buah aku yang makin bertambah..:) alhamdulillah.. utk family..utk rakan2 yg menuju gerbang perkahwinan...*ramai kot sume dok kawen cuti skolah ni...haha.korang doakan aku jugak ok..:P

so skang...yg terkini aku sedang menikmati cuti sekolah ini dengan sebaik-baiknya...:)) sekian..

Hannah dah besa. cepat la jalan hannah ley teman mamaloy nyopink! :P


p/s : fon ape yang tercanggih skang ni ek?? hehehe....

4 comments:

cik puan husna said...

Comelnya baby hannah!!!!seyes mcm oshin jepun.:))

Enset canggih skang ni galaxy note or S2.
Kalo model HTC skang yg terhot EVO3D.

loytha'san said...

na...admire aku kt HTC RYMES..ade tgk x? hehe...

hannah dah banyak gg..nak kne kokak mai la cni aunty husna:D

JHaZKiTaRo said...

comel sgt2.. :) anyway, salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)

loytha'san said...

tenx:)..btw..insya Allah..:)