Sunday, July 31, 2011

~banyak kena buat ni..waaaa!!

assalamualaikum guys :))

ni post ke 2 untuk hari ni... *wawawwa....mase untuk pos ade je...masa untuk wat keje saje2 wat takde..bole?:p huu~ jam dah pukul 2 pm...skang ade kat apartmen kajang merangkap adik punye apart..konon bawak banyak kertas PKSR untuk ditanda.. tapi baru 5 keping je tanda!!! arhhh!! 5 keping bukan bermaksud 5 helai ye puan2 tuan2 5 keping = 5 budak cerdik.. halaaa....baru tanda 5..1kelas 40 orang..aku baru tanda 5 dari pagi td?? cettt!!! mencik...
so list to do :
1st making exam paper.

nak pose esok ni... kena beli barang dapur...korang dah beli???
yang dok ngan mak bapak tu best nye!... hua huaa huaa...nikmatilah ye olls selagi bole..hahahaha.. barang basah kat dapur banyak yang abes ni...kena start wat list ni...sblum balik taman melawati kena singgah pasar jap  beli barang dapur.... tapii! mesti crowded kan carefour kat luar tu.. giant ke jusco ke mesti penuh jugak...ahhh....leceh nye nak beratur..  bukan ape...aritu dah beli awal.. tapi asek masak ajekan..last malam tadi..mesti lah makin berkurangan..esok pulak dah keje dan semestinye hari ni lah hari yang terbaik untuk beli keperluan dapur bila semalam tak sempat..kan..
2nd make the grocerries list
3rd buy olls d things

tapi skang tengah nonton NONA! hehe... Nurul Syuhada Nurul Ain nye wedding with Raja Amir Shah Raja Azwa... huyooo.....nonton rancangan orang besa...hahha...aku je xbesa2...sume orang sibuk nak kawen dah ni...kawan2 pun same...sibuk bertunang kat sana sini... tahniah uolls! (^_____^) im happy  if u r happy too~!!  hehhee...... jangan tunggu aku...lalallaa.... aku muda lagi...hahahha....

okela korang...nak fokus2! hehe..chow!

2 comments:

Miss Sunshine said...

perasan muda!!! hehehe, maybe loy dah boleh fikir2 rancangan masa depan ni... ^_^

loytha'san said...

hahahaha..yeke?? saya kan budah 18 tahun.. :)