Wednesday, May 11, 2011


assalamualaikum uolls~..:))

 dah pagi....
pagi buta...hehehe....
saje mengada....aku edit2 gmbo...
nila hasilnye...
huhu...aku idokle reti nak bagi bayang ke hape...
lupa dah nak wat cmne sume tu....
mase pekse je ingat sume tu...huu

hannah baby gurl aku yang 1st....actually anak along aku..
hikhik...
"muga hannah sayang jadi anak yang solehah ye....;)) mamaloy sayang hannah sangat"

oke..cekitoutt.~

6 comments:

Miss Sunshine said...

comelnya hannah.... dan hana.... hahaha...
loy edit gune ape? ajar sikit nak edit2 gambar ni...
geram je tgk hannah tu...

loytha'san said...

cik mentari..... sy edit just besarkan dan kecikkan gmbar je...wt kat powerpoint...hahaha... .....kegum ke? :p adobe pun dah xde kat laptop ni... ngeeeeeeeeeee(^______^)

Mi$s. bLackWhiTe said...

try la edit guna adobe. senang n lagi best..^_^ hehe

Miss Sunshine said...

laa.. ingatkan guna adobe.. baru je nak suruh ajarkan... hahaha

loytha'san said...

miss.blackwhite~ tau best...dulu pandai gak tapi sejak dah meningalkan lapangan meng'edop' neh... lupe la...d next steps.. huhu.. patotla pics die malatop!!!....wat kan....^____^ wink3

loytha'san said...

e,eh...cik mentari...xguna adobe pun u dah kagumkan?? hehehehhehhe..*muntah ijau:p