Sunday, October 6, 2013

~hey im single!

Assalamualaikum semua.. :)

holla..single smula aku. so untuk mengisi masa terluang ni berblog semula la ai nmpaknya..hehe
so boleh la aku nak cerita rasa happy seram takut bengang aku kat sini yang semalam kelmarin thn lepas punya kan..kikikii

fyi, hubs keje kapal smula so macam biasa lama lagi la nak bersua muka smula.. takpe tak sedih sangat pun. *tipu je tak sedih. tapi tak bole la nak layan sangat kan. hehe
ini pertama kali selepas kawin hubs naik kapal smula.. sbelum ni asek tolak je dan aku pun tak sampai hati bila tengok hus aku asek tolak tawaran. macam taknak kerja pulak ek. so aku terima dengan terbuka apabila hubs suarakan yg dia kena naik kapal smula.. cukuplah 6 bulan bergelar suami isteri untuk aku jadikan teman bila tdo sensorang nnt, :)

so bila bujang kembali sempatla nak buat apa yang tak sempat.
maaf agak lama menyepi bukan tak buka blog ni buka tapi just sempat baca sekejap je blog kawan2 lain... yang mana sempat aku komen, aku koman dan yang mana asek suh type smula password ayat n nombor tu (to prove dat im not robot) aku ulang 2x je kalau salah lagi aku masukkn  aku stop. macam tak tinggal komen la ye dak.. sorry bukan salah bloggers cuma aku ni jenis lemah sket masukkn benda2 alah macam tu. tak berapa nak suka sangat.

masa yang ada ni,  sementara hubs trun kapal smula  next month bole la aku spend time ngan bloggers sume. yeayy! welcome to me guys!!..hihi..

banyak mission kali ni..blog i dah wat muka baru. bagi semangat untuk aku berblog semula hehe.. pasni nak terjah blog uolls...

p/s: okay pada yang singgah jangan segan untuk komen atau tinggalkan tapak kaki so aku bole jejak smula. see u soon~:)




4 comments:

tenku butang said...

Hehehe.. cian dia sengsorang.. teman ni sib baik hubby selalu ada dkat, klu outstation pun x lama sgt.. hu2.. mmg xmo hubby yg koje belayar pun.. nanti mula teman pk bkn2.. heeee..

Ho.. bab komen yg ada verication code tu teman pun x suka.. sakit jiwa kan, nk komen jea kena tenung ayat tu semua.. berpinau mata

Chekgu Azrine said...

welcome back sis!!

loytha'san said...

tenkubutang ~ hahahha...nasibla tak meroyan teman dok sorang ni.hehehe btw thanks singgah :)

loytha'san said...

chekgu azrine ~Tq sis! mmuah! hahahaha