Friday, December 16, 2011

~mulalah tuu

assalamualaikum semua..:)

selamat pagi diucapkan memandang time aku type post ni kol 1.06am..

so sape la agaknye yang masih sama seperti aku yang tak reti tido lagi nih...hhuhu...dalam seminggu ni asek tido lewat jek...yelah xde keje nak wat..tak habis2 makan minum berak cangkung.huhu... so sebagai manusia yang perlu sentiasa bersyukur hargailah nikmat yang ada di depan mata...chewah ayat! ;p

tengah dok2 bace belog org...ternampak la gambar anak kucing...bukan kat belog je aku ternampak..bawah kereta yang parking kat bahu2 jalan pun ade *time aku lalu...sebelah tong sampah pun adee..uhuk. cian mereka..mencari sesuap nasi..bagai pepatah melayu kais pagi makan pagi kais petang makan petang..tapi klu nak bg pepatah ni kat kucing..perkataan yang sesuai ? mencakar? oke? :p hahaha..

so....1st time aku berangan ni ;p..*blushing.sila jangan muntah.
kot2 adela pulak jejaka hansem lagi romantik wat surprise kat aku bagi anak kucing yang diikat reben siap ngan umah die sekali...
hahaha....makan kaki la jawabnye mimpi aku ni.huu~
ni la bahana klu ditinggalkan mak bapak sebab pegi holiday tak bawak anak dara bongsu die ni.hahahah...
ok2..xnak ngarut.. mane tak ngarut ape kaitan jejaka kacak + romantik tu kan??:P klu pakcik sbelah aku yg tengah aku sewa tu bagi pon aku amekk.....ha...ayat ikhlaas tu..hahaha

adela rupa macam ni...

omelkan kau....muka mintak picit jek! hehe

macam adik beradik dah ha.....sabar2.
justeru itu...apa yang aku dapat simpulkan aku perlulah bersabar dalam banyak hal..bukan senang nak jumpe jejaka itu..apekah..;P anak kucing ok.tersasul..
dan belum tentu lagi aku dapat tahan bau taik die..ahahaha...so sapa2 yang nak bagi siap2 la aja anak kucing tu buang isi perot kat lua umah.sesungguhnya aku mahu anak kucing sahaja..bukan mak atau bapaknye. sekian.

p/s..: aku seorang yang penyayang.jangan risau.hahahahha*gelak tutup mulut
       : nak jantan sebab sy seorang perempuan lemah-lembut.

2 comments:

:: Izz :: said...

Erghhh mmg rase nk picit999x je laaa..xsuke kucing jd geram lak..hehe

loytha'san said...

:) same kita..:)