Friday, September 30, 2011

~majlis husna :)) part 4..

assalamualaikum readers :))

esp buat hana...hehehe..

hana~ sorry yang...baru free ni :)).... kat bawah ni antara pic na semasa majlis di kayangan heights.. amek dr album amy coz time ni aku pun tak sempat tengok.. *ingat tak aku lewat sampai..:( apa2 pun tenx alot to amy coz snap pic ni! canteeks!! :D

gambar2 kawen na yg aku snap ade kat melaka lagi...sekali ngan video na karok utk husband die!!:D ewahh.....bukan maen lagi time tu cik abang die bagi bunge...siap nyanyi sama2 lagi!! heheh...happy aku tengok! (^_____^)

jom...tengok pic na n dr.fakhri di kayangan heights~!:)

p/s : suke sangat bunga tangan na!! i love pastel colur:D

suweet kan~:)) memang raja sehari! hehe

nice :)
luv u both:))

2 comments:

Miss Sunshine said...

cantiknya baju husna....
sama cantik sama padan kan...
loy, nanti kenduri kita datang ye kalau free...
rindu kat loy lah

loytha'san said...

insya Allah hana...:D loy ngah tunggu kad la ni..hehe